Korinna's World

Happy Birthday Korinna’s World!

Tavaly ilyenkor, pontosan július 14-én egy régóta dédelgetett álom vált valóra. Szerencsés vagyok, hiszen már gyerekként sokat utazhattam a szüleimmel, megismerhettem a világot Magyarországon kívül is. Talán ennek köszönhető, hogy igazi szenvedélyemmé vált az utazás. Felnőttként Németországba vezetett a sors, ahol először a közvetlen környezetemet igyekeztem megismerni, majd a táncnak köszönhetően nem voltak többé határok, a föld alól feltörő forrás erejével vetettem bele magamat a különböző kultúrák felfedezésébe. Szüleimtől örökölt világjáró kíváncsiságomat gyorsan ráragasztottam férjemre is, akivel immár 13 éve járjuk közösen azt az utat, amiből megszületett ez a blog.

Fotó: @gabriel.nemeth.photography

Művészként mindig is máshogy láttam a világot, kicsit mintha sohasem a valóságban járnék. Sokat álmodoztam, képzeletbeli helyeken fordultam meg, meséket írtam. Akkor érzem igazán otthon magam, amikor utazhatok, mert olyankor álmodhatok. És mitől lesz ez az egész tökéletes? Attól, hogy már ketten járunk abban a bizonyos valótlan valóságban.

Fotó: @korinnas_world

A Korinna’s World nem csak egy a sokszínű utazó blogok palettájáról. Egy művészeti projektként indult, ahol az írás és fotó eggyé válik. A világot járni máshoz nem hasonlítható csodás élmény, tele inspirációval. Szeretném, ha az uti bejegyzéseket olvasva ti is ott járnátok képzeletben velem azon a helyen, együtt szívnánk magunkba az illatokat, kóstolnánk meg egy-egy specialitást és csodálnánk meg a színeket.

Az utazás nem mindig csak móka és kacagás. Egy ilyen utazási blog hátterében nagyon sok órányi pontosan megtervezett munka áll, ami persze örömet szerez nekünk. Sokfelé utaztunk az elmúlt egy évben, sok új kultúrát ismerhettünk meg, amit szerettünk volna nektek minél színesebben bemutatni. Utunk nem ér véget itt, szebbnél szebb városok, országok várnak még ránk és rátok is.

Fotó: @gabriel.nemeth.photography

Hogy méltón ünnepeljük meg a Korinna’s World Travel, Art & More… utazási blog első születésnapját, megnyitottuk a Korinna’s World Online Shopot, ahol kedvetekre válogathattok olyan egyedi, az utazáshoz elengedhetetlen termékek közül, mint pl. trikó, hoodie, strandtörülköző.

Köszönjük, hogy velünk vagytok nem csak itt, hanem Instagramon és Facebookon is!

Ünnepeljünk együtt, HAPPY 1st BIRTHDAY KORINNA’S WORLD!

HAPPY 1st BIRTHDAY KORINNA’S WORLD TRAVEL, ART & MORE…!
Fotó: @gabriel.nemeth.photography

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error

Tetszik a KORINNA'S WORLD? Iratkozz fel!