ABOUT ME

Hello World, this is me!

A Korinna’s World egy régóta dédelgetett álmom. Ez a felület nem csak egy a sokszínű utazó blogok palettájáról. Amit itt létrehoztam, komplett művészeti projekt. Világot látni máshoz nem hasonlítható csodálatos élmény. Az utazás számomra inspiráció forrás. 

Szerencsés vagyok. Művészként lehetőségem van az álmaimat álmodni, követni, megélni, megvalósítani és bemutatni.

 

Igen, ez vagyok én, Korinna.

A Moholy Nagy Művészeti Egyetemen (volt Magyar Iparművészeti Egyetem) végeztem bőrös öltözék tervezőként. Egész életemet végig kísérte a művészet, egy elképzelt fantáziavilág, valami ami nem a valóság. Mindig a mesékben éltem. Arra törekedtem, hogy a különböző művészeti ágakat összevonjam és valami újat, szokatlant alkossak.

Diploma után a stuttgarti Staatstheater gyakornoka lettem, így kerültem Németországba, ahol ma is élek. El tudjátok képzelni mit jelent egy fantázia világban élő ember számára a színház? Maga a paradicsom!

 

Na de mit csinálok most?

Sok év telt el a színház óta, mondhatni sok víz folyt le a Dunán. Az élet megadta azt, amiről előtte csak álmodoztam. Önálló művésszé váltam, aki valóban egy egységként kezeli a különböző művészeti ágakat. Legyen szó képzőművészetről, táncról, zenéről vagy irodalomról. 

A táncnak köszönhetően megnyílt előttem a világ. 

Táncolok és táncot tanítok, miközben megtervezem a jelmezeket és a színpadi képet. Fejdíszeket készítek, festek és újra írok.

Élem az életet amire vágytam és amit szeretek.

 

Mögöttem egy alak…

Minden sikeres nő mögött áll egy férfi… Vagy inkább minden sikeres férfi mögött áll egy nő? Azt hiszem egyáltalán nem lényeges hogy melyik oldalról nézzük a dolgot. Ami fontos, hogy két ember támogatni és segíteni tudja egymást.

Nekem szerencsém van, mert az én hátam mögött áll egy alak. Egy alak, aki mindent megtesz azért, hogy az álmaim megvalósuljanak.

Egy ilyen álom volt a Korinna’s World is.

 

Korinna’s World

A Korinna’s World nem csak egy utazási blog. Annál több. Szeretném bemutatni nektek egy művész szemével a világot. Ehhez viszont nem csak az én szememre van szükség. Én megálmodok egy történetet, amit az “alak mögöttem” tovább álmodik azért, hogy a végén együtt álmodhassunk.

Így születik meg Korinna világa, a Korinna’s World.

 

Hello World, this is me!
Fotó: @gabriel.nemeth.photography