Korinna's World

Boldog karácsonyt! – Bye bye 2020!

Az álmok és a valóság nem mindig egyeznek. Művészként mindig is egy kicsit “más” világban éltem, élek, igyekszem a valótlant megjeleníteni, hogy ezzel másokat is elvarázsolhassak. A 2020-as év sikerekkel, álmokkal és nagyszabású tervekkel indult. Egészen márciusig, amikor is…

Senki sem gondolta, hogy egy ilyen nehéz és hosszú év elé nézünk, ami próbára teszi az emberiséget. De talán pont most, pont így kellett történnie, hiszen tudjuk, semmi sem véletlen az életünkben.

A Korinna’s World Travel, Art & More… utazási blog az elénk görgetett akadályok ellenére is haladt előre, az általunk kitűzött cél felé 2020-ban. Lehet, változott körülöttünk a világ, de mi vele együtt változtunk, és igyekeztünk a megszokott módon kéthetente hétfőnként új bejegyzéssel jelentkezni. Végre volt időnk feldolgozni a feltorlódott utazási anyagokat, egy kicsit irodalmibb hangvételt véve. Július 14-én a blog első születésnapját méltó módon ünnepeltük meg, hiszen megnyitottuk a Korinna’s World Online Shopot, ahol kedvetekre válogathattok a kényelmes, utazáshoz elengedhetetlen egyedi trikók, pulóverek és topok közül. Habár csak 200 km-es körzetben utazhattunk, sokszor Baden-Württemberget sem hagyhattuk el, mégis csodálatos helyekre leltünk. Végre átélhettük a híres Rajnai romantikát, és visszarepülhettünk a múltba és a természetbe a Fekete-erdőben. Elindítottunk két új sorozatot, az “Utazz otthon! Ízekkel a világ körül” címűt, és egy a Dunát a forrástól bemutatót, aminek az első részét karácsony és újév között olvashatjátok.

Köszönjük, hogy 2020-ban is velünk utaztatok itt a blogon, az Instagramon, a Facebookon és a Youtube csatornánkon is! Ígérjük, 2021. sok új és izgalmas országot, várost és projektet tartogat a számunkra és a ti számotokra is.

A Korinna’s World Travel, Art & More… utazási blog kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kíván minden világjárónak!

Fotó: @gabriel.nemeth.photography

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error

Tetszik a KORINNA'S WORLD? Iratkozz fel!