Korinna's World

Emlékképek – Happy 2nd Birthday Korinna’s World!

A fotelomban ülök a szobámban, és nézegetem a fényképeket. Csak kattingatok a laptopomon, miközben gondolatban messze járok. Mennyi csodálatos helyet fedeztünk fel, mennyi ország, város és kultúra. Mind emlékek, melyek örökre beírják magukat az agyamba. Emlékszem, nem is volt még annyira régen, amikor izgatottan toltuk el a fotelt a nappaliban, behúztuk a sötétítő függönyt, felakasztottunk egy fehér lepedőt a falra, amin felvillant az első színes diakép a bulgáriai, vagy éppen az albániai nyaralásról. Szerettem segíteni anyának felvágni az előhívott filmet, és kis műanyag keretekbe tenni. Megszerkesztettük a sorrendet, betáraztuk a diavetítőt, és már indulhatott is a családi mozi. Mind a hárman a kanapén ültünk, néztük a fény által falra rajzolt világot, és meséltünk. Meséltünk mindenről, ami csak az eszünkbe jutott a látott és átélt élményekről. Különleges esték voltak ezek, melyek visszarepítettek minket újra és újra az utazási emlékek birodalmába.

Míg nagyapám még a besötétített fürdőszobában hívta elő a fekete-fehér fényképeket, a szüleimmel színes diafilmeket nézegettünk, manapság a férjem digitálisan “hívja elő” azokat a művészi képeket, melyek a Korinna’s World Travel, Art & More… utazási blog történeteit vizuálisan egészítik ki.

Fotó: @gabriel.nemeth.photography

Pontosan két évvel ezelőtt, 2019. július 14-én, egy közös művészeti projektként indult világjáró útjára a Korinna’s World. Azóta hosszú utat tettünk meg fizikálisan és szellemi síkon is. Európa, Amerika, Ázsia, utazva és ízlelve. Mennyi mindent láttunk, kóstoltunk, fotóztunk. Több tízezer kilométer, több tízezer fénykép, és megszámolhatatlan történet. Történetek, melyeket immáron két éve veletek is megosztunk. És még közel sincs vége…

A Korinna’s World Travel Art & More… utazási blog eddigi rövidke élete legnagyobb kalandjára indul 2021. végén, mely sok izgalmat tartogat a számunkra. Az idén is szeretnénk méltó módon ünnepelni, így a tavalyi születésnapi Online Shop után, egy új ékszert, egy új logót kap a blog.

Köszönjük, hogy továbbra is velünk utaztok itt, a Korinna’s World Travel, Art & More… utazási blogon, a Facebookon és az Instagramon is!

Vegyünk elő néhány régi fényképet, és merüljünk el a múltban, miközben a laptopon már a jövőt tervezgetjük. A régi kalandok emlékképekké válnak, míg az újak még előhívásra várnak.

HAPPY 2nd BIRTHDAY KORINNA’S WORLD!

Fotó: @gabriel.nemeth.photography
Fotó: @gabriel.nemeth.photography

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error

Tetszik a KORINNA'S WORLD? Iratkozz fel!